top of page

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA

Ako još uvijek niste uvjereni u blagotvornost prakticiranja yoge, preporučamo vam da pročitate iskustva naših polaznika i polaznica. 

Ana, 24

"Teško je ukratko sumirati na koje je sve načine yoga utjecala na mene. Vježbam ju tek pet mjeseci i mogu reći da me osvojila i na neki način promijenila moju svakodnevnicu. Upisala sam ju jer sam htjela biti u formi, a i svidjela mi se ideja da postoji vježba koja nije samo dobra za formu tijela, već i za um i duh. Rekoh si, 3u1 pa zašto ne probati. Iskreno, na početku sam bila skeptična kako yoga može definirati tijelo. Mislila sam da jedina korist od nje jest ta što ima dobre vježbe za kralježnicu. Bila sam u krivu, nakon 5 mjeseci vježbanja mogu reći da je yoga itekako utjecala na moju fizičku formu, ali i na um i duh. Kod mene je bio slučaj da su mi prva dva mjeseca bila su kušnja. Prvi mjesec vas zanima, ali i dalje ste skeptični, drugi mjesec vas lagano pušta entuzijazam ali tad baš ne treba stat jer treći mjesec...treći mjesec je početak vašeg uživanja u yogi jer ste napokon pohvatali vježbe.Ono što na prvim satovima učite jest kako disati, a iza toga disanja se krije cijela filozofija koju postepeno počinjete primjećivati. Kontrolirajući disanje održavate prisutnost. Prisutnošću postajete svjesni svojih limita i ne idete dalje s vježbama ako se tijelo opire. Takav pristup koji imate prema sebi na satu yoge počinje se lagano reflektirati i na ostala polja u životu. Lakše se nosite sa stresom jer učite prihvaćati trenutno stanje, ne opirete se. Ali to ne znači da odustajete, štoviše, stvara se volja i energija za daljnje napredovanje. Napredovanje na yoga satovima ali i osobnom i profesionalnom životu.U današnje vrijeme, koliko god se trudili olakšat život, ubrzat stvari i komunikaciju s drugima gubimo dodir sa samima sobom. Teško pronalazimo vremena za fizičku aktivnost, a kamo li za duhovnu. Većina će sat slobodnog vremena iskoristit za odmor tako što će biti neaktivna ( po mogućnosti kauč i tv ). Većina smatra neaktivnost odmorom. Međutim, kada nakon sata yoge osjetite poletnost neovisno koliko bili umorni taj dan, znate da ste napravili dobru stvar. I tako se stvara ovisnost, ali ona pozitivna  Stoga, ako vam je stalo do vašeg zdravlja, fizičkog izgleda i želite biti utegnuti cijele godine, želite se opustiti i otpustit stres, naučit nosit se sa stresom, poboljšati koncentraciju, upoznati nove ljude...ukratko poboljšati kvalitetu svog života, upišite yogu. Jedino što mi je žao jest to da ju nisam upisala ranije. "

"Volim satove joge. Doživljavam je kao sat vremena u danu koje si poklanjam da napunim baterije i smirim se. Dolazim napetog tijela i rastresenih misli, a odlazim smirenog uma, a tijela punog endorfinića. Tek sam nekoliko mjeseci na satovima joge, još uvijek se navikavam na smirujuće djelovanje takvog vježbanja i jedva čekam da vidim kakvi će biti rezultati nakon dužeg perioda. "

Marija, 28

"Kako osloboditi tijelo i um, a istovremeno spoznati vlastite mogućnosti i granice? Ili prihvatiti stvari koje ne možemo promijeniti, a opet raditi na tome da budemo bolji i mi sami i svijet oko nas. 

Na yogi nisam samo naučila kolika je zapravo važnost disanja ili kako pravilnim držanjem možemo povoljno utjecati na zdravlje, već iz sata u sat dobivam odgovore na gore postavljena pitanja, osjećajući da jačanjem svojeg tijela hranim i svoj duh, da sam opuštena i zadovoljna." 

Jelena, 24

"Na yogu sam krenula zbog problema s kralješnicom. Nakon 4 mjeseca vježbanja nema više bolova niti jutarnje ukočenosti u leđima i zglobovima. Čini mi se da sam i psihički stabilnija. Yoga djeluje i na duh i na tijelo."

Biserka, 53

"Zavoljela sam yogu...mislim najviše zbog odličnog vođenja naše Brankice. Brankica nas na yogi uči otpustiti našu napetost, tugu, ljutnju....osjećaje toga dana, sve misli. Kada sam na yogi otpuštam svoje misli koje me nadziru i imaju moć....međutim i kad nisam na yogi često se u svakodnevnom životu sjetim satova yoge koji mi daju pozitivnu energiju u svakodnevnici. Hvala Brankica!"

Sanja, 42

"Yoga je super - pomaže mi da ostanem zdrava i u dobroj formi, bez obzira na godine.

Relaksacija za tijelo, dušu i um" 

Mirjana, 52

"Nakon dva mjeseca vježbanja yoge obukla sam hlače koje su vjerno 5 godina čekale u ormaru."

Jelena, 33

Jela, 28

Nismo niti svjesni koliko smo sretni što imamo ovakav predivan yoga studio i još divniju učiteljicu u Velikoj Gorici! 
To je mjesto na kojem nas se uči da volimo svoje tijelo, da se prihvatimo i ne osuđujemo sebe niti druge. Studio u koji se dolazite napuniti dobrom energijom i uživati u pokretima svojega tijela, osluškivati ga, naučiti poštivati granice, miriti se s ograničenjima, pravilno disati i napredovati svakim satom. Osjećaj kada vam je tijelo istegnuto, gipko, lagano i energetično, a um bistar i pozitivan, možete imati samo nakon sata yoge. A za to sve je najviše zaslužna naša Brankica, dobri duh VG studija. Ona svakoga dočeka s osmijehom, brine da vježbamo pravilno i pažljivo te nas lagano popravlja u oložajima što je najbolji način kako ih naučiti, daje savjete, usavršava se i prenosi svoje znanje na nas. Njen nježni glas, svaki pokret i osmijeh odiše ljubavlju prema studiju i učenicima! 
Svaki sat yoge mi ponovno dokaže zašto je redovito vježbam, idem kući puna energije i s predivnom unutarnjom mirnoćom.
bottom of page