top of page

Manualni tretmani

Osim yoge, kod nas možete doći na:

Tretman tajladske masaže

Skulpturalnu masaže lica, vrata i dekoltea ž

Limfnu drenažu

Facial Massage

Skulpturalna masaža lica, vrata i dekoltea

Ovaj revolucionarni tretman kombinira vrhunsku francusku tehniku Jollere Chioco s tradicionalnim azijskim tehnikama masaže lica, pružajući vam univerzalnu njegu koja odgovara svim tipovima kože i dobima.

Što je Skulpturalna masaža? To je više od obične masaže - ova tehnika potiče cirkulaciju krvi, stimulira limfni sustav i uklanja suvišnu tekućinu iz vaše kože. Rezultat? Vidljivo smanjenje bora i natečenosti, povećana elastičnost kože te zdraviji i blistaviji ten.

Osim toga, Skulpturalna masaža ima dugoročne koristi. Preporučuje se za usporavanje procesa starenja, poboljšava čvrstoću kože na licu, vratu i dekolteu te pomaže u definiranju kontura lica.

Što je još bolje? Ova masaža je potpuno bezbolna, opuštajuća i ugodna. Nakon samo jednog tretmana, osjetit ćete svježinu i revitalizaciju kože kao nikad prije.

Trajanje tretmana je oko 50 minuta, što ga čini savršenim za ubrzanu rutinu ljepote. Prepustite se ovoj jedinstvenoj kombinaciji tehnika i doživite transformaciju svoje kože. Rezervirajte svoj termin i pripremite se za novi, mladolikiji izgled!

Vaša koža zaslužuje najbolje. Isprobajte Skulpturalnu masažu i otkrijte svoju najljepšu verziju sebe!

VIDEO

btl-6000-lymphastim.jpg
btl-6000-lymphastim.jpg

Limfna drenaža

Želite li osjećati lakoću u tijelu i smanjiti natečenost? Upoznajte se s presoterapijom, inovativnim tretmanom koji koristi aparaturu za limfnu drenažu radi poticanja cirkulacije i eliminacije viška tekućine iz tijela.

Presoterapija je neinvazivna tehnika koja se temelji na primjeni pritiska zraka na noge, ruke i trbušni dio.

 

Kako to radi? Presoterapija potiče limfni sustav da učinkovitije odvodi tekućinu i toksine iz tkiva, što može smanjiti natečenost, poboljšati cirkulaciju krvi te potaknuti detoksikaciju tijela. Osim toga, ovaj tretman može poboljšati tonus kože, smanjiti celulit te pružiti osjećaj lakoće i relaksacije.

Prednosti presoterapije su mnogobrojne. Osim što pomaže u detoksikaciji i smanjenju natečenosti, ova tehnika također može ublažiti simptome teških nogu, potaknuti regeneraciju tkiva te poboljšati ukupni osjećaj dobrobiti.

Ovo je idealan tretman za sve koji žele osvježiti svoje tijelo i osjetiti olakšanje nakon napornog dana ili razdoblja.

Presoterapija je sigurna, ugodna i brza metoda za postizanje vidljivih rezultata.

Thai Massage

Tajlandska masaža

Tajlandska masaža je drevna terapeutska tehnika koja kombinira akupresuru, istezanje i refleksologiju. Ova masaža potječe iz Tajlanda i temelji se na tradicionalnoj medicini. Maser koristi pritisak prstiju, dlanova, lakta i stopala kako bi stimulirao energetske točke duž tijela. Tajlandska masaža pomaže u smanjenju napetosti mišića, poboljšava cirkulaciju krvi i potiče opuštanje. Tijekom tretmana, klijent leži na udobnom podu ili stolu dok maser koristi različite tehnike istezanja kako bi povećao fleksibilnost i olakšao bolne točke. Ova terapija može pomoći u ublažavanju stresa, poticanju energetskog protoka u tijelu te osjećaju cjelokupnog blagostanja. Tajlandska masaža pruža jedinstveno iskustvo opuštanja i revitalizacije cijelog tijela.

bottom of page